O programu

AMSS Članska i platna kartica

AMSS Članska kartica je ujedno i platna kartica i Članu omogućava da vrši plaćanje robe i usluga sa popustom kod AMSS Partnera. AMSS Članska kartica je Dina debitna kartica sa limitom do 100.000 rsd . Pre kupovine, neophodno je da u Banci Poštanska štedionica na karticu uplatite sredstva u iznosu po ličnom izboru, ali ne više od zadatog limita. Održavanje računa se ne naplaćuje Članovima AMSS. Kada plaćate robu i/ili usluge kod AMSS Partnera, ostvarujete popust u iznosu od 2 do 15 posto. Iznos novca koji ste tom prilikom uštedeli biće refundiran na račun Vaše kartice, na mesečnom nivou.

Gde ostvarujete popust?

Popuste možete ostvariti na preko 500 uslužnih i prodajnih objekata, Partnera AMSS. Pratite oznake na prodajnim mestima jer se popusti ostvaruju samo na objektima na kojima je istaknut znak “Plati i uštedi”. Spisak svih Partnera i popusta koji ostvarujete korišćenjem kartice u produžetku.

Kako štedite pri kupovini?

Kako bi ostvarili popust kod naših Partnera, potrebno je da robu i/ili uslugu platite AMSS platnom karticom. Po izvršenom plaćanju Član je u obavezi da jedan primerak slip / računa potpiše na isti način kao što je potpisao Karticu i vrati ga trgovcu, čime odobrava transakciju. U roku od 30 dana Član dobija povraćaj novca na svoju AMSS platnu karticu u visini svih ostvarenih popusta prilikom kupovine robe ili usluga u prethodnom mesecu.

Pravila programa u PDF-u

Uslovi korišćenja

Upoznajte se detaljno sa Uslovima korišćenjem platne funkcije kartice Auto-moto saveza Srbije u saradnji sa Bankom Poštanska štedionica a.d.

Uslovi korišćenja u PDF-u

161

Partnera

720

Prodajnih mesta

121000
+

Aktivnih korisnika

Webshop

Postanite vlasnik AMSS članske i platne kartice

Poruči
x